Dobrodošao goste Traži | Aktivne teme | Članovi | Prijava | Registracija

Novi vizualni identitet Voćarskog portala i foruma Opcije
Admin
Postano: Saturday, August 30, 2008 8:38:55 PM
Rank: Administration
Grupe: Administration

Pristupljeno: 7/1/2008
Bodovi: -502
Poštovani posjetitelji,
pozdravljamo Vas s našeg novog Voćarskog portala i foruma.
Svi su sadržaji su ostali tu, samo je sadržaj, vjerujemo ljepše i bolje prezentiran.
Za forum se osobito nadamo da će sada zaživjeti jer je mnogo pregledniji i lakši za korištenje nego ranije.

Molimo Vas da istestirate i Portal i Forum te da nas upozorite na neke pogreške ili nedosljednosti, te da dapače predlažete neka možda bolja rješenja.

Ugodan boravak i zajednički rast u voćarskim saznanjima želimo kako Vama tako i sebi!
"Momčad" voćarskog portala.
Roka1
Postano: Tuesday, November 25, 2008 11:27:05 AM
Rank: Newbie
Grupe: Member

Pristupljeno: 11/25/2008
Bodovi: 3
Admin napisa:
Poštovani posjetitelji,
pozdravljamo Vas s našeg novog Voćarskog portala i foruma.
Svi su sadržaji su ostali tu, samo je sadržaj, vjerujemo ljepše i bolje prezentiran.
Za forum se osobito nadamo da će sada zaživjeti jer je mnogo pregledniji i lakši za korištenje nego ranije.

Molimo Vas da istestirate i Portal i Forum te da nas upozorite na neke pogreške ili nedosljednosti, te da dapače predlažete neka možda bolja rješenja.

Ugodan boravak i zajednički rast u voćarskim saznanjima želimo kako Vama tako i sebi!
"Momčad" voćarskog portala.

Bome slabo je nešto forum zaživio. Mislio sam da će tu biti puno više razmjene informacija, iskustava... (kao na drugim forumima), no ovo (portal, forum...) me razočaralo u potpunosti. Jako slabo, jako slabo...
majkl27
Postano: Saturday, March 13, 2010 9:07:47 PM

Pristupljeno: 3/13/2010
Bodovi: 15

[/quote]

Bome slabo je nešto forum zaživio. Mislio sam da će tu biti puno više razmjene informacija, iskustava... (kao na drugim forumima), no ovo (portal, forum...) me razočaralo u potpunosti. Jako slabo, jako slabo...[/quote]

Pa ne treba kditi forum vec naprotiv treba na njemu ucestvovati i onositi podatke da i drugi imaju sta da procitaju nije samo da se sa njega skidaju podaci. To i jest cilj foruma. Ovde sam novi clan ali pogledajte na ostalim forumima koliko ima mojih pstova
perojosi
Postano: Thursday, June 03, 2010 1:37:21 PM

Pristupljeno: 6/3/2010
Bodovi: 3
prvi put se javljam i pozdravljam ovaj portal i forum, koji može biti koristan nama malim voćarima koji smo amateri u voćarstvu, ali eto malo bi se pozabavili rekretaivno i voćarstvom u svome vrtu.
S toga bi zatražio od Vas pomoć, zasadio sam nekoliko sadnica jabuka,pokoju šljivu, trešnju i marelicu u 12 mjesecu prošle godine, sadnice jabuka su tkzv. trogodišnje i one bi ove godine već trebale dati mali urod.

Do sada sam ih špricao samo u rano proljeće prije lista sa crvenim uljem i ništa više do sada, u ovom trenu na nekim jabukama se počeo sušiti list i napale su ih nekakve bubice-uši, list se suši, svrće, plod slabi(ima pokoji plod jabuke) te Vas molim za savjet što bi trebao sada učiniti i ako bi trebao špricati s kojim sredstvom da to učinim, bio sam u poljoprivrednoj apoteci i rekli su mi da svaki tjedan treba špricati, s različitim sredstvima, čak sam i kupio dva sredstva jedno je zaštita, drugo hrana preko lista valjda ili tako slično,(Actara 25 WG i Captan 50)
Molim pomoć ako je moguće i savjet da li su ova sredstva koja sam dobio su dobra i ako nisu koja su dobra i što trebam učiniti. Hvala lijepa unaprijed i lijep pozdrav, te pohvale za ovaj Vaš portal svakako.
Korisnici koji su vidjeli ovu temu
Guest

Skok na:
Vi ne možete započeti novu temu na ovom forumu.
Vi ne možete odgovarati na teme na ovom forumu.
Vi ne možete obrisati vaše postove na ovom forumu.
Vi ne možete mijenjati vaše postove na ovom forumu.
Vi ne možete napraviti anketu na ovom forumu.
Vi ne možete sudjelovati u anketi na ovom forumu.

Main Forum RSS : RSS

YAFPro Theme Created by Jaben Cargman (Tiny Gecko)