Rank: Administration Grupe: Administration
Pristupljeno: 7/1/2008 Postovi: -12 Bodovi: -502
|
Poštovani posjetitelji, pozdravljamo Vas s našeg novog Voćarskog portala i foruma. Svi su sadržaji su ostali tu, samo je sadržaj, vjerujemo ljepše i bolje prezentiran. Za forum se osobito nadamo da će sada zaživjeti jer je mnogo pregledniji i lakši za korištenje nego ranije.
Molimo Vas da istestirate i Portal i Forum te da nas upozorite na neke pogreške ili nedosljednosti, te da dapače predlažete neka možda bolja rješenja.
Ugodan boravak i zajednički rast u voćarskim saznanjima želimo kako Vama tako i sebi! "Momčad" voćarskog portala.
|
Rank: Newbie Grupe: Member
Pristupljeno: 11/25/2008 Postovi: 0 Bodovi: 3
|
Admin napisa:Poštovani posjetitelji, pozdravljamo Vas s našeg novog Voćarskog portala i foruma. Svi su sadržaji su ostali tu, samo je sadržaj, vjerujemo ljepše i bolje prezentiran. Za forum se osobito nadamo da će sada zaživjeti jer je mnogo pregledniji i lakši za korištenje nego ranije.
Molimo Vas da istestirate i Portal i Forum te da nas upozorite na neke pogreške ili nedosljednosti, te da dapače predlažete neka možda bolja rješenja.
Ugodan boravak i zajednički rast u voćarskim saznanjima želimo kako Vama tako i sebi! "Momčad" voćarskog portala.
Bome slabo je nešto forum zaživio. Mislio sam da će tu biti puno više razmjene informacija, iskustava... (kao na drugim forumima), no ovo (portal, forum...) me razočaralo u potpunosti. Jako slabo, jako slabo...
|
Pristupljeno: 3/13/2010 Postovi: 4 Bodovi: 15 Lokacija: RS
|
[/quote]
Bome slabo je nešto forum zaživio. Mislio sam da će tu biti puno više razmjene informacija, iskustava... (kao na drugim forumima), no ovo (portal, forum...) me razočaralo u potpunosti. Jako slabo, jako slabo...[/quote]
Pa ne treba kditi forum vec naprotiv treba na njemu ucestvovati i onositi podatke da i drugi imaju sta da procitaju nije samo da se sa njega skidaju podaci. To i jest cilj foruma. Ovde sam novi clan ali pogledajte na ostalim forumima koliko ima mojih pstova
|
Pristupljeno: 6/3/2010 Postovi: 0 Bodovi: 3 Lokacija: Velika Gorica
|
prvi put se javljam i pozdravljam ovaj portal i forum, koji može biti koristan nama malim voćarima koji smo amateri u voćarstvu, ali eto malo bi se pozabavili rekretaivno i voćarstvom u svome vrtu. S toga bi zatražio od Vas pomoć, zasadio sam nekoliko sadnica jabuka,pokoju šljivu, trešnju i marelicu u 12 mjesecu prošle godine, sadnice jabuka su tkzv. trogodišnje i one bi ove godine već trebale dati mali urod.
Do sada sam ih špricao samo u rano proljeće prije lista sa crvenim uljem i ništa više do sada, u ovom trenu na nekim jabukama se počeo sušiti list i napale su ih nekakve bubice-uši, list se suši, svrće, plod slabi(ima pokoji plod jabuke) te Vas molim za savjet što bi trebao sada učiniti i ako bi trebao špricati s kojim sredstvom da to učinim, bio sam u poljoprivrednoj apoteci i rekli su mi da svaki tjedan treba špricati, s različitim sredstvima, čak sam i kupio dva sredstva jedno je zaštita, drugo hrana preko lista valjda ili tako slično,(Actara 25 WG i Captan 50) Molim pomoć ako je moguće i savjet da li su ova sredstva koja sam dobio su dobra i ako nisu koja su dobra i što trebam učiniti. Hvala lijepa unaprijed i lijep pozdrav, te pohvale za ovaj Vaš portal svakako.
|